header

UPOZORNĚNÍ NA SPAM

Vážení klienti.

Rádi bychom Vás upozornili na spam, který byl rozeslán 30.12. 2012. Email rozesílala "Eva Dvořáková" z emailu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript s předmětem "Nefunkční stránky". V obsahu emailu se dočtete, že se pokušela vstoupit na Vaše stránky, ale Firefox nahlásil bezpečnostní chybu, která může poškodit Váš počítač a posílá ji v příloze. Emailová adresa Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript neexistuje.

PŘÍLOHU Z BEZPEČNOSTNÍCH DŮVODŮ NEOTEVÍREJTE !

Email Vás může zarazit spisovnou češtinou, což není pro spamy typické, ale do této chvíle byl rozeslán na cca 150 - 200 veřejně dostupných emailů.

Naši technici již kontaktovali vlastníka domény mailbox4free.eu aby co nejdříve zablokoval tento email a zamezil tak dlašímu rozesílání.Pokud toto neučinní a bude nadále spam rozesílat, podnikneme další kroky.

Obsah přílohy: Screenshot:

screenshot

Sdílejte s přátely

Server

Stránky běží na vlastním linuxovém serveru umístěném na páteřní lince. Jako HTTP server jsme zvolili APACHE.

Mysql

Jako databázový server jsme se rozhodli pro využití MySQL 5.

ABM Morava

počítače